Business Developer

DAT Schaub logo

Motiveres du af at have indflydelse på ambitiøse vækststrategier og har du evnen og lysten til at analysere komplekse forretningsmæssige problemstillinger?

Vi søger en analytisk og proaktiv Business Developer til en nyoprettet stilling til vores hovedkontor hos DAT-Schaub A/S i København. DAT-Schaub A/S er datterselskab af Danish Crown og omsætter for ca. 3,5 mia. DKK og beskæftiger ca. 2.000 medarbejdere verden over. På hovedsædet i Kødbyen i København arbejder ca. 40 dedikerede medarbejdere i en flad hierarkisk kultur og med en god ånd og uformel omgangstone.

Jobbet

Med reference til CEO og CFO er dit overordnede ansvar at fungere som højre hånd for disse samt være en væsentlig bidragsyder til direktionen omkring nye banebrydende vækstmuligheder for forretningen. Som Business Developer står du i spidsen for et område, der er i rivende udvikling, og som du i høj grad får mulighed for at sætte dit præg på, da stillingen er nyoprettet. Din fornemmeste opgave bliver at bidrage til vores vækststrategi og være lead på forskellige strategiske initiativer.

Derudover vil dine arbejdsopgaver være:

    Merger & Acquisition – udarbejdelse af analyser, indstillinger og business cases
    Assistance til direktionen i forbindelse med bestyrelses-, direktions- og ledermøder
    Bidrage til og forbedre intern og ekstern information og kommunikation
    Opgaveløsning i samarbejde med kolleger i ind- og udland
    Ad hoc-opgaver og projekter

Der skal desuden forventes en rejseaktivitet på 30-50 dage om året.

Din profil

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau med gode resultater, suppleret med 3-5 års erfaring fra lignende stilling – gerne fra konsulentbranchen. Du besidder en solid forretningsforståelse, og du evner at gennemskue komplekse problemstillinger på tværs af hele værdikæden. Erfaring fra produktionsvirksomhed vil være en fordel.

Du er en stærk talknuser med flair for IT, der arbejder systematisk og effektivt. Derudover er du en kompetent formidler, som formår at omsætte tal og analyser til skarpe præsentationer, som er forståelige på alle niveauer i koncernen. Derudover er du selvstændig, resultatorienteret og i stand til at skabe overblik i en til tider hektisk dagligdag. Du har begge ben på jorden og en ”hands-on” approach.

Du evner at opbygge gode relationer til på tværs af koncernen og til de enkelte datterselskaber, hvor du mestrer balancen mellem at tilgodese de overordnede mål og forståelsen for de enkelte selskabers individuelle mål og dagsordener. Desuden behersker du dansk og engelsk på forhandlingsniveau.

Nærmere information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CEO Jan Roelsgaard på (+45) 2949 6612.

Læs mere om DAT-Schaub A/S på: www.dat-schaub.dk

Tiltrædelse efter aftale og gerne 1. februar 2018.

Send din ansøgning og CV snarest muligt, da vi vurderer løbende. Sidste frist er den 30. november 2017.

Ansøgningsfrist d.